dijous, 2 d’agost del 2007

El "disseni" ens envaeix.

Transports de Barcelona ens obsequia amb unes noves papereres "de disseni" en el metro. Una manera casolana de convertir les escombraries en art, tot i que més aviat recorda l'estètica de carrers i places després d'un botellón.

Mostra de les possibilitats d'aquest nou "disseni"

2 comentaris:

  1. No senyor, no és dissent, TMB les ha fet amb bosses transparents per una raó més lògica, pensant en la seguretat de tots els viatgers. Qualsevol (i més ara que es parla del terrorisme islàmic a barcelona)pot ficar una bomba dins de les escombreries, ja que ningú se les mira. és per això que son bosses transparents. Aquestea papereres, també les han situat a França, a la majoria d'estacions de la SNCF, també, per motius de seguretat

    ResponElimina
  2. Benvolgut anonim: quan vaig fer aquest post ningú havia explicat que era per motius de seguretat, i em va semblar una mica estrany en aquell moment. Després, havent vist l'explicació (o llegit, o sentit per la radio...) em va semblar lògic (eficaç ja és més discutible).

    Però de totes maneres continuen essent de "disseny", no?

    Salutacions.

    ResponElimina

Pots deixar el teu comentari. Els missatges es revisen abans de ser publicats. Spam o missatges inadequats seran esborrats.
You can leave your message. Messages are reviewed before publish. Spam or inadequate messages will be deleted.