divendres, 11 de gener de 2008

proves ISO Panasonic TZ3

Visitant un fòrum del web Digital Photography Reviews (www.dpreveiw.com) dedicat a la càmera que utilitzo actualment (una Panasonic TZ3) se'm va acudir fer una prova de com surt una foto feta amb diferents sensibilitats ISO. El resultat de la prova el podeu veure en les fotos annexes.

Mostra de les imatges preses
Mostra de les imatges preses.

Dos talls al 100%:


Tall al 100%

Tall al 100%

Actualització:

A la vista d'aquestes imatges, fins a ISO 400 la qualitat d'imatge és força bona, i permet grans ampliacions, per exemple, impressió a 40 x 50 cm. Entre ISO 800 i 1250, la imatge es comença a deteriorar i no permet grans ampliacions. Amb ISO 3200, només serveix per a còpies petites o visualització en pantalla.

Si algú està interessat en una prova completa d'aquesta càmera, la podeu consultar (en anglès) a: http://www.dpreview.com/reviews/panasonictz3/
o també a: http://www.imaging-resource.com/PRODS/TZ3/TZ3A.HTM

No he trobat llocs en castellà o en català que facin proves de càmeres, almenys no amb el rigor d'aquests dos webs.

La meva impressió, després d'uns 6 mesos d'ús, és que és una gran càmera, amb una òptica molt bona, que et permet dur a la butxaca des d'un gran angular (28mm) fins a un tele mitjà (280mm) amb una qualitat òptica magnífica. Una càmara de viatge, per fer fotos a l'exterior i d'una forma bastant discreta, ja que no crida gaire l'atenció, per fer fotos de carrer. No és una reflex, però s'hi acosta en versatilitat i qualitat d'imatge en llum de dia.

1 comentari:

  1. Una interessant comparativa que demostra el bon fer de la teva càmera i de qui la maneja.
    Una salutació

    ResponElimina

Pots deixar el teu comentari. Els missatges es revisen abans de ser publicats. Spam o missatges inadequats seran esborrats.
You can leave your message. Messages are reviewed before publish. Spam or inadequate messages will be deleted.